Haluk Şahin'den Haber61'e önemli açıklamalar...

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, açıklamalarda bulundu.

Haluk Şahin'den Haber61'e önemli açıklamalar...

HABER61 - TUNCAY LAKOT

Trabzonspor'da bir yandan transfer tahtasının açılması için FİFA ile görüşmeler devam ederken bir yandan da yönetim genç oyuncularını bünyesine katarak tecrübe sağlamalarına katkıda bulunuyor.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlu Haluk Şahin, Haber61'e yaptığı açıklamada Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın isteği doğrultusunda 1461 Trabzon ile devre arasında idmanlara katılan U21 Takımı oyuncuları Tayyip Ebrar Cumhur, Tunahan Ergül, Kerem Baykuş ve Behlül Aydın'ın A Takım idmanlarına katılacağını belirterek, 'Geleceğimiz bu futbolcularla şekillenecek' dedi.

Juraj Kucka'nın Parma Kulübü ile transfer görüşmeleri hakkında konuşan Şahin, "Parma Kulübü ile görüşmeler sürüyor fakat henüz netleşmiş bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Haluk Şahin'den Haber61'e önemli açıklamalar...

"ÖNCE BALIKESİR MAÇI SONRA..."

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Balıkesir Baltok maçına odaklarını belirten Haluk Şahin, "Trabzonspor olarak ilk hedefimiz kupada Balıkesir Baltok'u yenmek. Bu karşılaşmanın ardından tüm dikkatimizi yönetim olarak FİFA konusuna vereceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor