Halilhodzic: Trabzon'a niye gittiğimi anlamadım!

Halilhodzic, Trabzonspor'a gelme kararının yanlış olduğunu söyledi

Halilhodzic: Trabzon'a niye gittiğimi anlamadım!

Japonya'nın teknik direktörlüğünü yapan Vahid Halilhodzic, Trabzonspor'da geçirdiği günler ile ilgili konuştu ve bu kararının doğru olmadığını söyledi.

Cezayir ile Dünya Kupası'nda mücadele ettikten sonra Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na söz verdiği için Trabzonspor'a geldiğini belirten Halilhodzic, Brezilya'daki Dünya Kupası'ndan sonra çok teklif aldım. Çoğu insanın anlamadığı bir tercihte karar kıldım. Size gerçeği söyleyeyim, ben de tam olarak anlayamadım, ailem de anlamadı. Bir arkadaşıma söz verdim ki, o da Trabzonspor'un başkanıydı. Bana takımı şampiyon yapabileceğimizi söyledi. Bir gün Almanya'ya karşı oynuyordum, hemen ardından buraya gelmiştim. Daha önce hiç görmediğim, bilmediğim oyuncuların arasındaydım. Maalesef takımın arkasında görünen insanlar, gerçekte takımın arkasında değildi. Çok hayal kırıklığı yaşamıştım." ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'NIN DEV TEKLİFLERİNİ REDDETTİM"

Trabzonspor'un dışında Avrupa'dan çok büyük teklifler de aldığını kaydeden Bosna-Hersekli teknik adam, Avrupa'nın büyük kulüplerinin tekliflerini reddettim, İngiltere, İtalya ve Fransa'dan teklifler vardı. Söz verdiğim için Trabzonspor'a gittim. Kariyerimde bazı anlarda çok akıllı tercihler yapmadığımı kabul ediyorum. Ama güzel şekilde ayrıldık. " diye konuştu.

Trabzonspor'da sadece 4 ay çalışan Vahid Halilhodzic, Mart 2015'ten bu yana Japonya Milli Takımı'nı çalıştırıyor.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor