Halil Umut Meler’in Trabzonspor karnesi!

Trabzonspor’un, Süper Lig’in ikinci yarısının ilk maçı olan Başakşehir karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek.

Halil Umut Meler’in Trabzonspor karnesi!

Haber61 - Spor Servisi - Süper Lig’in ikinci yarısı başlıyor. Trabzonspor Pazar günü (20.01.2019) Saat 19:00'da sahasında Başakşehir ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Ligin zirvesini etkileyecek karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

Meler Trabzonspor’un bugüne kadar 11 karşılaşmasını yönetti. Trabzonspor bu maçlardan 5’ini kazanırken 3’ünden mağlubiyet ile ayrıldı. 3 maç ise berabere bitti. Trabzonspor bu maçlarda 2 kırmızı kart gördü.

Meler’i Trabzonspor taraftarı özellikle 2018 – 2019 sezonunun ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçı ile hatırlıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşmıştı. 45. dakikada Hugo Rodallega’nın golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor, Nwkaeme’nin golüyle skoru 2-0’a taşımıştı.

Müsabakada Hakem Halil Umut Meler’in verdiği kararlar Trabzonspor cephesinden tepki çekmiş ve skorun 2-2’ye gelmesine etki ettiği gerekçesiyle eleştirilmişti.

İşte Halil Umut Meler’in 2018-2019 sezonu ligin ilk yarısındaki Beşiktaş maçında sonucu etkileyen kararları ;

Abdülkadir’e yapılan harekete devam..

Beşiktaş’ın atağı sonrası genç kaleci Uğurcan topu hızla başlatıyor.. İleride tek başına olan Abdulkadir Ömür 40 metrelik deparın ardından topu kontrol edecekken, stoper Medel çok sert bir biçimde Abdülkadir’e omuz atarak yere indiriyor. Halil Umut Meler’in kararı, devam!

Rodallega’ya yapılan harekete devam

Golcü oyuncu Hugo Rodallega, ceza sahası içinde topla hareket halinde. Kontrol sonrası tehlike yaratacak olan Rodallega, yine Gary Medel’in sert müdahalesi sonrası yerde kalıyor. Halil Umut Meler’in kararı, devam!

Amiri’ye yapılan harekete kart yok

Trabzonspor’un İranlı futbolcusu Vahid Amiri topa yöneliyor… Süratle yanına gelen Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Adriano Amiri’nin kaval kemiğini boydan boya tarıyor. Amiri’nin bacağının kırılmasına ramak kalıyor. Maçtan sonra Amiri’nin yaptığı paylaşımdan görüyoruz ki, futbolcunun ayağında Adriano’nun kramponuna ait iki tane çivi deliği oluşmuş. Ve Halil Umut Meler’in tartışmasız kırmızı kartlık bu pozisyon sonrası verdiği kararda ise basit bir faul!

7 dakika uzatma verip, 9 dakika uzattı

Halil Umut Meler’in vukuatları sadece bununla da sınırlı değil. Karşılaşmanın ikinci yarısında topun sürekli oyunda ve temponun zirvede olmasına rağmen Halil Umut Meler müsabakayı tam 7 dakika uzatma eklemişti. Süper Lig’in ilk yarısında ilk kez bu kadar uzatma verilen karşılaşma neredeyse Beşiktaş gol atana kadar devam etmiş ve 7 dakikalık uzatmanın son dakikasında Beşiktaş 2-2’lik beraberliği sağlayarak Trabzonspor’un 2 puanını almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler