Halil Umut Meler Trabzonspor'a iyi gelmiyor

Trabzonspor'un yüzü Halil Umut Meller'in yönettiği maçlarda yüzü gülmüyor.

Halil Umut Meler Trabzonspor'a iyi gelmiyor
Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un Kasımpaşa ile karşı karşıya geleceği maçı yönetecek olan Halil Umut Meler bordo mavili takıma iyi gelmiyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper ligin 18. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadında saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İlker Takpak yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Oktay Taş olacak.

DEPLASMANDA TEK MAÇ

Halil Umut Meler bugüne kadar Trabzonspor'un 3 karşılaşmasında düdük çaldı. Bordo mavililer bu karşılaşmalarda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bordo mavililer Meler'in deplasmanda düdük çaldığı Alanyaspor karşılaşmasında ise sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. 

Halil Umut Meler Kasımpaşa'nın ise 2 karşılaşmasında düdük çaldı. İkisi de Kasımpaşanın evinde oynanan karşılaşmalarda İstanbul ekibi 1 Galibiyet 1 mağlubiyet elde etti. Bu karşılaşmalarda Halil Umut Meler rakip takım oyuncularına 1 kırmızı kart çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler