Halil Umut Meler'in Trabzonspor ve Konyaspor karnesi

Konyaspor Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler oldu

Halil Umut Meler'in Trabzonspor ve Konyaspor karnesi

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 16. haftasında Trabzonspor 'un deplasmanda oynayacağı Konyaspor karşılaşmasını hakem Halil Umut Meler yönetecek.

TRABZONSPOR KARNESİ

33 yaşındaki hakem daha önce Trabzonspor'un toplam 12 maçını yönetti. Bu karşılaşmalarda bordo mavililer 5 galibiyet alırken 4 kez mağlup oldu ve 3 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Meler bu maçlarda bordo mavililere 39 kez sarı kart ve biri çift sarı karttan olmak üzere 2 kez kırmızı kart gösterdi. Meler ayrıca Trabzonspor lehine 4 kez penaltı kararı verdi.

KONYASPOR KARNESİ

Halil Umut Meler, Konyaspor'un ise toplam 7 maçını yönetti. Bu maçlarda yeşil beyazlılar 3'er galibiyet ve mağlubiyet alırken 1 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda Meler 20 kez sarı kart gösterdi ve kırmızı kartına hiç başvurmadı. Genç hakem 2 kez de Konyaspor lehine penaltı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor