Halil Dervişoğlu'nun talibi çok! Trabzonspor da devrede

Trabzonspor, Halil Dervişoğlu'nun durumunu yakından takip ediyor.

Halil Dervişoğlu'nun talibi çok! Trabzonspor da devrede

22 yaşındaki Trabzonlu forvet Halil Dervişoğlu'nun  Galatasaray’daki geleceğine yeni yönetim karar verecek. Beşiktaş, Trabzon ve F.Bahçe ise oyuncunun durumunu yakından takip ediyor

Galatasaray'da Fatih Terim döneminde ilk 11'in bankosu olan Halil Dervişoğlu, Torrent'in gelişiyle yedek kulübesine çekildi. 22 yaşındaki forvet 28 maçta 4 gol-1 asistlik performans sergiledi. Bonservisi Brentford'da olan Halil için kararı 30 Nisan'da seçilecek yeni başkan ve yeni yönetim verecek. Beklentileri karşılamadığı için Galatasaray'da kalması zor gözüken Halil için ezeli rakiplerin hepsi pusuda. Yabancı sınırını dikkate alan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor genç golcünün durumunu takip ediyor. Sarı-kırmızılılar milli oyuncuyla devam etmezse Halil Türkiye'deki diğer seçenekleri değerlendirecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler