Hakem yine Trabzon'u biçti

Hakemler sanki yemin etmiş!

Hakem yine Trabzon'u biçti
Bordo-mavili takım, bu kez de Fırat Aydınus’un gazabına uğradı. Fırtına’nın iki penaltısını vermeyen Aydınus’a Trabzonsporlu taraftarlar ateş püskürdü.

Son iki sezondur hakem hataları nedeniyle canı en çok yanan takım olan Trabzonspor dün de Gençlerbirliği deplasmanında Fırat Aydınus'un gazabına uğradı.

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşılaşmasında Alper Ulusoy, skandal kararları ile bordo-mavilileri çıldırtmıştı. Dün maçın henüz 13. dakikasında gelişen atakta, Trabzonsporlu Güray sağ kanattan ceza sahasına girdi. Gençlerbirliği'nin oyuncusu Selçuk Şahin topa hiç müdahale etmeden gelip Güray'ı sert şekilde iterek yere savurdu. Trabzonsporlu futbolcular 'penaltı' kararı için Fırat Aydınus'a bakarken, Aydınus 'devam' dedi. Bu pozisyonun 1 dakika sonrasında Ahmet Oğuz aynı hareketi Yusuf Erdoğan'a yaptı ve sarı kart ile cezalandırıldı.

Aydınus bu dakikadan sonra da ev sahibi takımın faullerini es geçmeye, Trabzonsporluların en ufak müdahalesine ise düdük çalmaya devam etti. İkinci yarıda da durum değişmedi.

YEMİN ETMİŞLER!

Birçok pozisyonu görmezden gelen Aydınus 78. dakikada yine Selçuk'un Bero'yu kontrolsüz girerek indirmesine de 'devam' dedi. Böylece 3 net penaltıyı vermeyen Aydınus'a bordo-mavili taraftarlar, "Her hafta bu hatalardan bıktık. Bu sezon hakemler bize penaltı vermemek için yemin etmiş. Penaltı kuralları konu Trabzonspor olduğu zaman değişiyor. Evet takımımız da istenen düzeyde değil ama hatalarla toparlanmamız zorlaşıyor. Artık adaletli hakemler ve yönetim istiyoruz" diyerek tepki gösterdiler.

50 MAÇ SONRA KIRMIZI

Gençlerbirliği, Süper Lig'de 50 maç sonra kırmızı kart gördü. Trabzonspor maçında Uğur Çiftci kırmızı atıldı. Ankara ekibi, en son 2014-15 sezonu 30. haftasında Akhisar karşısında İrfan Can Kahveci ile kırmızı kart görmüştü.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler