Hakem Mete Kalkavan Trabzonspor taraftarını şikayet etti!

Hakem Mete Kalkavan sosyal medyadan kendisi için "Bu şerefsizleri Trabzon il sınırına sokmamak lazım." yazan bir taraftar hakkında şikayetçi oldu

Hakem Mete Kalkavan Trabzonspor taraftarını şikayet etti!

Hakem Mete Kalkavan'ın "şerefsiz" dediği iddiasıyla şikayetçi olduğu makine mühendisi Ahmet Hamdi E. hakkında "hakaret" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılan davanın iddianamesinde makine mühendisi Ahmet Hamdi E., sosyal medya hesabı Twitter'dan Mete Kalkavan hakkında "Halil Umut Meler, Fırat Aydınus, Ali Palabıyık, Mete Kalkavan, Cüneyt Çakır... Bu şerefsizleri Trabzon il sınırına sokmamak lazım." şeklinde yorumda bulundu.

Şüpheli Ahmet Hamdi E.'nin bu yorumuyla kendisine hakaret ettiğini şikayet dilekçesinde belirten Kalkavan, onur, şeref ve saygınlığının zedelendiğini belirtti. Kalkavan, Ahmet Hamdi E. hakkında soruşturma başlatılmasını ve cezalandırılmasını talep etti.

ŞÜPHELİ ÖZÜR DİLEDİ

Savcılığa ifade veren Hamdi E., "Bu tweeti bir anlık sinir sonucu yazdım. Ancak kısa bir süre sonra yazdığıma pişman oldum ve sildim. Ben bu tweete Mete Kalkavan'ı bire bir hedef almadım. Yaptığımın yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle üzgünüm. Mete Kalkavan'dan özür diliyorum. Bir daha Twitter'da başka şahıslara hakaret içerikli yazılar yazmayacağım. Kötü niyetli bir kastım olmadığı için suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Soruşturmayı tamamlayan savcılık, şüpheli Ahmet Hamdi E.'nin Mete Kalkavan'a "hakaret" suçunu işlediği gerekçesiyle 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılmasını talep etti.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor