Hacısalihoğlu’ndan Haber61’e önemli açıklamalar - “Okay’ın kalmasını çok istedik”

Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan Haber61’e önemli açıklamalar.

Hacısalihoğlu’ndan Haber61’e önemli açıklamalar - “Okay’ın kalmasını çok istedik”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu AFKS, TÜFAD ve Saha komiserleri derneği, Hakemler ve Gözlamciler Derneği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenien katıldı.

Yapılan bayramlaşma töreninde Haber61’e açıklamalarda bulunan Hacısalihoğlu, “ASKF Trabzon’da sporla ilgilenen kesimlerin yuvası. Bizim de geçmişimiz. Yabancı olduğumuz değil ev sahibi olduğumuz bir yer. Burayı çok başarılı bir yönbetim ıorganize diyor. Bu bayramlaşma bir gelenel haline geldi. Bundan sonra daha sağlıklı bir hale dönüştürürüz. Buradaki amatör sporla uğraşan arkadaşlarımızın bayramını kutluyorum. Hepsinin sağlıkolı huzurlu ve Trabzonspor’a gnlden destek olamsını istiyoruzö. Trabzonspor’un herkese ihtiyacı var.” dedi.

Trabzosnpor’un transfer gündemi ile ilgili olarak soru yönelttiğimzi Hacısalihoğlu “Kadromuzun ne olcağını bizde bilemiyoruz. Okay büyük bir ilgi ile kadroda olmasını istediğimiz bir arkadaşımızdı. Ancak sözleşmesindeki bazı maddeler ve ona verdiği haklar ve kendisiyle ilgili yaptığı kariyer doğrulturusnda bizden izin almadan gitme hakkı vardı ve gitti. Kadroda olması konusundaki arzumuzu kendisine ilettik. Bizle hiçbir kötü ilişkisi olmayan bir oyuncu. Gönül isterdiki Trabzonspor’un göndermek sitediği bir dönemde gitseydi ama olmadı. Demek şartlar öyle gelişti. Elimizdeki kadro ile en iyisini yapmaya çalışacağız. Şuanda gidebilir diye tahmin ettiğimiz bölgelere transfer yaparsak onlar da kaldığında yığılma oluyor. Oynamayı isteyen fazla oyuncu olunca sıkıntı oluyor. Biz bekeliyip kadroyu netleştirdikten sonra ogün ki şartlara göre Transfer yapmak istiyoruz. Tabi şartlar ne gösterir bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor