Hacısalihoğlu: Onur'u hemen infaz etmeyin

Karaman'dan sonra yönetim de Onur'a sahip çıktı

Hacısalihoğlu: Onur'u hemen infaz etmeyin

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Göztepe karşısında hatalı bir gol yiyen ve ağır eleştirilere maruz kalan kaptan Onur Kıvrak'a teknik direktör Ünal Karaman'ın ardından Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da destek çıktı.

Hacısalihoğlu sosyal medyadan yayınladığı mesajda Onur'un kolay infaz edilmemesi gerektiğini belirterek kendileri için önemli bir isim olduğunun altını çizdi

Hacısalihoğlu mesajında  "Onur, dün şanssız ,formsuz kötü bir maç çıkardı. Kaybedilen 3 puan,yitirilen umutlar sonucu yaşanan bir hüsran. Ancak unutulmamalıki,bir taraftar olarak bu kulüpte yıllardır birlikte olduğumuz, birçok mutluluğumuzun kahramanı olan ,ekonomik konularda sürekli özverili davranışlar sergileyen ve bu takımın her zaman önünde olan bir kardeşimizi böyle kolay infaz etmeyin. O bu kulübün hep onuru olmuştur,öyle de kalmalıdır." ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu: Onur'u hemen infaz etmeyin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor