Hacısalihoğlu: "Aralık'ta benim olup olmayacağım"

Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu, Haber61'e canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu: "Aralık'ta benim olup olmayacağım"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Haber 61'e önemli açıklamalarda bulunarak, Aralık ayında yapılacak kongrede yönetimde oluş olmayacağı konusuna önümüzdeki günlerde karar vereceğini söyledi.

Asbaşkan Hacısalihoğlu’nun açıklamaları;

FEDA DİYENLER AÇIKLANACAK

Kim ne kadar indirim yaptı önümüzdeki hafta sizlere açıklama imkanı olur. Slovenya kampında başkan oyuncularla görüştü. Notlar alındı. Bunları tamamladıktan sonra olumlu şekilde müjdeli haberi verme imkanı olacaktır. Alındığı zamanki döviz fiyatları ile şimdi fiyatlar bir değil. Son iki yönetim zamanında Trabzonspor biraz hovarda davranmış. Aynı mevkide çok miktarda oyuncunun olması zarar getirir. Bunlar hem ekonomik hem sportif zarar getirir. Trabzonspor’a döviz çok büyük zarar getirdi. Sabitlenmiş olarak buğuna gelseydi, yarıya yakın bir tasarruf olacaktır. İyileştirme kulüp için oyuncu için yapılır. Temel mantık her iki tarafından menfaatine olmalıdır. Sadece oyuncular için yapılan iyileştirme kulübü felakete götürür.

TESİSLERDEKİ YENİLENME

Bir hafta içinde idari bölümün oraya taşınması söz konusu. Şimdiki bina teknik ekibin kullanımına tahsis edilecek. O da sayısı 22’den 38’e çıkarıldı. Diğer binada konaklama restoran kalacak. Diğerleri buraya taşınacak. Eskiden oyuncular ikişer kişilik odalarda kalırdı. Şimdi birçok oyuncu başkası ile kalmak istemiyor. Dünya da bu böyle. Teknik kadro gelişti. Trabzonspor’un tesisleri konum olarak Türkiye’deki en güzel tesis. Bazı aksaklıklar yaşadık. Biraz uzadı. 15 güne kadar tamamlanacak. Burayı yaparken birçok kişiden katkı aldık sponsorluk anlamında. Gecikmelerimiz bira zda buradan kaynaklandı. Trabzon’daki birçok firmada maliyetin yüzde 80’ini karşılamış olduk. 

YUSUF EV ABDÜLKADİR

Hakikaten Abdülkadir’e ve Yusuf’a Türkiye’de alışık olmayan rakamlar önerildi. İş transfer boyutuna geldiği zaman bunları göremedik. O nedenle ciddi bir durum ortaya çıkmadı. Halen öneriler var değişik kulüplerden. Bunların verilmesi ayrı bir durum. Sıkışık durumda olan kulüplerde bu rakamlar reddedilecek rakamlar değil. Oyuncuların ve kulübün ortak menfaatleri çakışır o zaman değerlendirilir. Ama şimdilik böyle bir durum yok.

ARALIKTA KONGRE VAR

Bu sezon Trabzonspor’un yapılanma sezonu olması lazım. Aralık ayında kongre var. Bu kongrede göreve gelecek olan yönetim bunu devam ettirip ve Trabzonspor’u sağlıklı bir yola sokar. Takımın başında oyuncuların çok takdir ettiği ilgi duyduğu taraftarın beğendiği bir hoca var. Taraftarı mutlu eden, heyecanlandıran bir duruma gelir. Yeni bir sezon bunlara gebe. Trabzonspor, Sportif, Ekonomik ve sosyal alanda başarılı olmak istiyor ve buna mecbur. Bugün ki şartlar bunu gerektiriyor. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şartlar çok zor. Ufak tefek hadiselerle Trabzonspor’a tartışma yaratmak yerine omur vermemiz lazım. Bu köprüyü geçemiz lazım. Geçtikten sonra bu tartışmalar daha sağlıklı yapılır. 

YORULDUK YAŞLANDIK

Kimin ne yapacağını bilemem. İnşallah devam edilir. Benim devam edip etmeyeceğim ayrı bir konu. Şimdiden böyle bir şey demenin çok doğru olacağını düşünmüyorum ama o gün Ki şartlarda düşünülür. Yaş olarak da burada bulunduğumuz süre olarak da hem yorulduk, yaşlandık, tahammülümüz azaldı belki. Tenkitlere, eleştirilere gençler daha toleranslı olur, biz o toleransı kaybetmiş olabiliriz. Şimdi hep beraber gayret edelim raydan çıkmış treni rayına koyalım. Basınıyla, taraftarıyla, eski ve yeni yöneticileriyle. Ondan sonrasına herkes bakar daha iyi yönetimler gelir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler