Haber61'den Trabzonspor'a transfer

Haber61 yazarlarından Levent Tan, Trabzonspor'un medya birimine geçiş yaptı

Haber61'den Trabzonspor'a transfer

Trabzonspor'da yeni yönetimle birlikte yeni döneme girilirken kulüp içerisinde de yapılanma sürüyor.

Bu noktada Trabzon medyasının güçlü kalemlerinden Haber61 yazarı Levent Tan Trabzonspor'dan aldığı teklif üzerine bordo mavili kulüpte göreve başladı.

Tan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Düşünerek, yazarak, zaman zaman da konuşarak Trabzonspor'un yolunun doğrularla kesişmesi uğruna sarf ettiğimiz enerjiyi yarından itibaren eylemlerle bütünleştirip kulübün iyileşmesi ve daha iyi olması için harcayacağız. Medyada Trabzonspor'u temsil etmek gerçekten büyük bir mesuliyet... Fakat kurumsal yapıda Trabzonspor'u taşımak bambaşka bir sorumluluk! Allah, kimseyi gücünün yetmeyeceği bir şeyle mükellef tutmazmış... İnşallah alnımızın akıyla bu görevin üstesinden gelir, Trabzonspor'un kırık, dökük, sökük, gedik kısımlarını bir nebze olsun onarabiliriz. Bu yolda bana güvenerek görevlendirenler başta olmak üzere, okuyan, eleştiren, fikir veren, ufkumuzu açan, destek olan, imkan sağlayan, moral ve güç veren herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

Haber61 ailesi olarak biz de yazarımız Levent Tan'a yeni görevinde başarılar diliyoruz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler