Güneydoğu'da Trabzonspor fırtınası

Bir dernek de Diyarbakır'a kuruluyor

Güneydoğu'da Trabzonspor fırtınası

Mardin Kızıltepe, Muş, Van ve Batman'dan sonra bir Trabzonspor Taraftarlar Derneği de Diyarbakır'da kuruluyor. Diyarbakır’ın sevilen siması eczacı Hamdullah Güleken Trabzon ile Diyarbakır arasındaki kardeşlik bağlarının güçlenmesi ve hayatın her alanında paylaşma noktasında Diyarbakır merkezde Diyarbakır Trabzonspor Taraftarlar Derneğini kurmak için karar aldık. En kıza zamanda bunu hayata geçireceğiz. Trabzonspor sevgisi bölgede dalga-dalga yayılacak şeklinde açıklamada bulundu.

SIRADA SİİRT-BİNGÖL VE AĞRI VAR

İçişleri Bakanlığı bünyesinde Kardeşlik projeleri ile bölgenin en güzel şekilde nabzını tutan Ahmet Külekçi “Çok büyük özveri ve gayretlerle bu derneklerimiz ayakta duruyor. Hepimizin destek olması ve sahiplenmesi gerek. Trabzonspor’un Ziraat Türkiye kupasında Fenerbahçe’yi elediği akşam Batman’daydım. Çok büyük bir coşku vardı. Havai fişekler gökyüzünü aydınlattı. Kendimi bir anda Trabzon’un göbeğinde hissettim. Batman Trabzonspor Taraftarlar Derneğine teşekkür ediyorum. Trabzonspor dernekleri zincirine  Güneydoğu'da çok yakında Siirt,Ağrı ve Bingöl ile birlikte diğer illerde eklenecek” dedi.

Güneydoğuda Trabzonspor fırtınası

Güneydoğuda Trabzonspor fırtınası

Güneydoğuda Trabzonspor fırtınası

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor