Guilherme transferi ile ilgili Haber61'e konuştu: "Gelmeyi çok istedim"

Guilherme Haber61’e konuştu.

Guilherme transferi ile ilgili Haber61'e konuştu: "Gelmeyi çok istedim"

Trabzonspor’un yeni transferi Guilherme B.B. Erzurumspor maçı sonrası Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Guilherme, “Önemli bir avantaj yakaladık. Arka arkaya goller geldi. Güzel bir skorla ayrıldık ve ikinci maç için avantan yakaladık.” dedi.

Fenebahçe maçı ile ilgili konuşan Guilherme, “Rakibimizin güçlü olduğunu biliyorduk. Maç başlamadan gol yedik neredeyse. Reaksiyon gösterdik. Öne geçtik. Önemli hedeflerimiz var. Ligi kazanabilmek ve yukarıda olabilmek için kazanmaya devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Guilherme Trabzonspor’a transfer olduğu dönem ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Malatyaspor’a teşekkür etmem lazım. Türkiye’de bana kapılarını açan onlar oldu. Transfer ortaya çıkınca gelmeyi çok istedim. Burada inanılmaz seyircinin karşısında oynamak çok güzel transfer süreci biraz sıkıntılı geçti. Ama şuanda sıkıntı yok. Kendimi takımıma adamak istiyorum.” dedi.

Hafta sonunda oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşması ile ilgili konuşan Guilherme, Ankara’ya gitmeden önce zor bir maç oynayacağımızın bilincindeyiz. Zorluk oranı artıyor. Ligi en önde bitirmek istiyorsak maç maç bakarak alabileceğimiz puanları almak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor