Grosicki'den Trabzonspor'a ret

Trabzonspor'un Grosicki'yi istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öne sürüldü

Grosicki'den Trabzonspor'a ret

Şu anda West Bromwich Albion kadrosunda bulunan ve daha önce Süper Lig'de Sivasspor forması giymiş Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki'nin transfer döneminde Trabzonspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük'ten aldığı teklifleri reddettiği belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'ın kadrosunda yer alan Kamil Grosicki, geride kalan transfer döneminde Türk kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Interia'nın haberine göre daha önce Süper Lig'de Sivasspor forması giyen Grosicki, transfer döneminde Alanyaspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor'dan teklifler aldı.

West Bromwich ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Grosicki'nin Alanyaspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor'dan aldığı teklifleri reddettiği aktarıldı. Oyuncunun ülkesi Polonya'ya dönebileceği belirtiliyor.

Polonya'da transfer dönemi 24 Şubat'ta kapanıyor. Legia, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istese de Polonya kulüpleri için ulaşılmaz bir maaşı olduğu aktarılmakta. Legia'nın transferi bitirmek adına Polonya'da tarihin en yüksek maaş ödemesini yapması gerektiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor