Gözler Bakasetas'ta!

Trabzonspor'da Bakasetas'ın maçta oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor

Gözler Bakasetas'ta!

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Trabzonspor, 11. haftanın açılış mücadelesinde bu akşam Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. 24 puanla zirvede yer alan bordo-mavililer, kazanarak hem galibiyet serisini sürdürmek hem de rakipleri ile olan puan farkını korumak istiyor. Geride kalan 10 haftada ikinci kez üç maçlık galibiyet serisi yapan Trabzonspor, bugün Çaykur Rizespor'u yenmesi halinde ilk defa üst üste dört galibiyet alacak.

Bordo mavililerde bu maç öncesinde en çok merak edilen konu Anastasios Bakasetas'ın durumu. Geçen hafta Göztepe maçında oynayamayan Bakasetas'ın sakatlığı büyük ölçüde geçti. Yunan yıldızın bu akşam sahada olması beklenirken son kararı maç saatinde teknik direktör Abdullah Avcı verecek.

8 MAÇTA DİREKT KATKI
Anastasios Bakasetas, Trabzon'da bu sezon 9 maçta forma giyerken, 8 takıma karşı skor üretmeyi başardı. 7 gol atan Yunan futbolcu, 3 de asist yaparak arkadaşlarına katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor