Giray Bulak: Trabzonspor'a kırgınlığım devam ediyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Trabzonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Giray Bulak: Trabzonspor'a kırgınlığım devam ediyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, kupadaki Trabzonspor maçı, transfer gündemi ve Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bulak'ın sözleri:

"Kupa maçında Trabzonspor ile karşılaşacağız. Ancak mevcut sıkıntılarımızdan dolayı maçın analizini henüz yapamadık. Sorunlarla boğuştuğumuz için maça odaklanamadık. Trabzonspor benim camiam ve Trabzon'da oynayacağımız maçı kazanmak için mücadele edeceğiz."

"Abdülkadir Ömür ve Yusuf, Liverpool gibi büyük bir kulübe transfer olmalı. Ülkemizi ve Trabzonspor'u bu genç futbolcularımız temsil etmeli. Son 10 yılda yetenekli genç oyuncularımızın sayısı arttı, ancak teknik direktörlerimiz ne yazık ki yeterince şans vermiyor."

"Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta başarılı olurdu. Burak, Bayern Münih'te, Manchester City'de, Liverpool'da da başarılı olabilir. Biz bu yetenekli futbolcularımızla iletişim kurmayı beceremiyoruz. Türkiye'de kaç tane Burak Yılmaz var? Bir kez hata yaptığında, bu hatalar yüzünden futbolcularımızı değerlendiriyoruz."

"Sezon öncesi Trabzonspor'la herhangi bir görüşme yapmadık ve Trabzonspor'a olan kırgınlığım devam ediyor. Böyle hissetmemin sebebi, böyle donanımlı bir insan olmamdan kaynaklanıyor. Maalesef kırgınım çünkü Trabzonspor, bu şansı bölgesinin insanlarına vermiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor