Giray Bulak'tan Trabzonspor açıklaması: Teklif yapıldı mı?

Trabzonspor eski teknik direktörü Giray Bulak, bordo mavililerin gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Giray Bulak'tan Trabzonspor açıklaması: Teklif yapıldı mı?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da geçmişte hem teknik direktör olarak hem yardımcı antrenör olarak hem de futbolcu izleme ekibinde yer alarak görevler alan Giray Bulak bordo mavili kulübün içindeki süreci Haber61’e değerlendirdi.

TRABZONSPOR’DAN TEKLİF GELMEDİ
Trabzonlu teknik adam kendisine Trabzonspor’dan teklif gelmediğini belirterek “Teklif gelmesi halinde seve seve bu görevi yapmaya hazırım” İfadelerini kullandı.

TRABZONSPOR NEDEN YABANCILAŞTIRILDI
Trabzonspor’un öz kaynaklarına değer vermesi gerektiğinin altını çizen Bulak “Trabzonspor bu zamana kadar kendi değerleriyle hep var oldu. Kendi şehrinden oyuncular çıkarttı şampiyon oldu. Kendi çıkarttığı teknik adamlar milli takımda dünya 3.sü olma başarısı gösterdi. Kendi yetiştirdiği değerleri Avrupa’ya satarak hem adından söz ettirdi hem de ekonomik anlamda kulübe katkı sağladı. Kendi insanını yetiştirdi, milletvekili, bakanlar ve federasyon başkanları çıkardı. Ve şuanda takım niye yabancılaştırıldığını anlayamıyorum. “ dedi.

Giray Bulak'tan Trabzonspor açıklaması: Teklif yapıldı mı?

GİRAY BULAK SEVİLMİYOR ALGISI
Trabzonspor’un kendi değerleriyle var olduğunu dile getiren Bulak  “ Neden her fırsatta başkaları aranır, başka isimler gündeme gelir. Trabzonspor’da çalıştığım dönemde kendi isteğimle ayrıldım ve kulüpten alacağım parayı hala almadım ve de bunu talep bile etmedim. Bu kulübe hizmet etmiş teknik adamların birçoğu tazminatlarını takır takır alarak gitti. Bize bu görevi vermeyenler yine bizim kardeşlerimiz. Neymiş efendim Trabzon’da Giray Bulak sevilmiyor algısı ile benim karşıma geldiler. Kaç oyuncu yetiştirildi, A takım düzeyine getirildi. Bunların irdelenmesi gerekiyor. Ben kimseyi araya koyarak teknik adam olmak istemem.” şeklinde konuştu.

SAHA İÇİ DALGALANMALAR VAR
Giray Bulak Trabzonspor’un ufak tefek teknik adam dokunuşlarına ihtiyacı olduğunu belirterek “ Bir taktik çerçevesinde oynayan takım oluşturmak lazım. Geride bıraktığımız maçlarda çok kötü futbol oynadı diyemeyiz. Saha içi dalgalanmalar yaşanıyor. Trabzonspor’un futbol oynaması lazım. Bireysel anlamda sahada oynayan bir takım var. Trabzonspor’un takım bütünlüğünde oynaması lazım “ ifadelerini kullandı.

1,67 PUAN ORTALAMASI YAKALAMIŞTI
Trabzonspor’un başında daha önce 6 Ocak 2000 – 1 Ocak 2001 arasında görev yapan teknik direktör Giray Bulak 39 maça çıkmış ve 19 galibiyet 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet almıştı. Ofansif oyun tarzıyla bilinen Bulak 1.67 puan ortalaması yakalamıştı. 62 yaşındaki tecrübeli teknik adam başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın görevden ayrılması sonrası bir sonraki yönetimin önünü açmak adına görevden ayrılmıştı.

Bulak kariyerinde Trabzonspor’un haricinde, Rizespor, Zonguldakspor, Karabükspor, Vanspor, Göztepe, Sakaryaspor, Konyaspor, Antalyaspor, Denizlispor, Ankaraspor, Manisaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği, Mersin İY., Adana Demirspor, Balıkesirspor, Boluspor ve Karagümrük’te teknik direktörlük yaptı.

Giray Bulak'tan Trabzonspor açıklaması: Teklif yapıldı mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
55 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor