"Gerçek Trabzonspor Beşiktaş karşısında olacak"

Trabzonspor pazar günü saat 19.00'da Vodafone Park'da Beşiktaş'ın konuğu olacak.

"Gerçek Trabzonspor Beşiktaş karşısında olacak"

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot - Geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında 3-0'dan 3-4'e gelen karşılaşma sonrası bordo mavili ekipte travma etkisi yaratmış ve teknik direktör Ersun Yanal'ın Trabzonspor'daki geleceği tartışılmıştı.

 
Beşiktaş müsabakasına yeniden başlangıç gözüyle bakılırken Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gencağa Meriç'ten karşılaşma öncesi Haber61'e açıklama geldi.
 
Meriç, Alanyaspor müsabakası için 50 yılda bir yaşanacak olay" olarak bahsederken takıma inandığını ifade etti.
 
Gencağpa Meriç açıklamasında şu ifadelere yer verdi : "Başından beri söylüyordum Trabzonspor iyi bir kadro yaptı ama şanssızlıklar yaşadı. Belki 50 yılda 1 olacak şekilde, bir kulübün başına gelecek olumsuz bir maç yaşadık geçen hafta ama Trabzonspor bu değil. Gerçek Trabzonspor bu hafta Beşiktaş karşısına çıkıp iyi bir top oynayacak. Sonuç 3 ihtimalli olabilir ama Trabzonspor geçen haftaya bakılarak değerlendirilmez. Çıkacak oynayacak, iyi bir maç çıkaracaklarına inanıyorum. Takımda çok kalite oyuncular var ve maçı almak için elimizden geleni yapacağız."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor