Genç " Trabzonspor haklıydı şimdi ...

 Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı  Avukat Ahmet Metin Genç, "Bu tip olayları birlikte önleyebiliriz”   Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Avni Aker’de  oynanan maçta kale arkasından sahaya atlayarak ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan’ı yumruklanması

Genç " Trabzonspor haklıydı şimdi ...

 Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı  Avukat Ahmet Metin Genç, "Bu tip olayları birlikte önleyebiliriz”

  Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Avni Aker’de  oynanan maçta kale arkasından sahaya atlayarak ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan’ı yumruklanması Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da infial yarattı. 

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hakem Volkan Bayarslan’ın  yumruklanması olayının Trabzon’un imajına büyük zarar verdiğini belirterek”  Trabzonspor’un tüm bu süreçten yine kendi dinamikleri ile kurtulur. Hepimiz bu olayların karşısında yer almalıyız. Trabzonspor  lig başından beri  hakemler tarafından  adeta infaz ediliyor.  Ancak son yaşanan bu  olay ile   bütün bunların üstü örtülecek.

Bu olayı yapan kişinin ceza alıp almayacağı ile ilgili bir soruyu da  Belediye başkanı Genç “ Hakem kamu görevlisi sayılıyor.Bu nedenle ceza alabilir. “şeklinde cevap verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler