Gaziantep'ten Trabzonspor'a transfer iddiası

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor için transfer iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor

Gaziantep'ten Trabzonspor'a transfer iddiası

Süper Lig'de son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında darbe yiyen Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosu için çalışmalarını şimdiden başlattı.

Bir çok futbolcuu izleyen ve görüşmelerini sürdüren bordo mavililer için bir çok transfer iddiası da gündeme geliyor. Yurt dışından ve yurt içinden bir çok isim Trabzonspor ile anılmaya devam ediyor.

Son olarak Gaziantep'ten dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. 

Gaziantep27'de yer alan habere göre, Trabzonspor Gaziantep FK'da forma giyen Papy Djobodjy'e talip oldu. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek 32 yaşındaki stoper için Fırtına'nın devreye girdiği öne sürüldü. Habere göre Gaziantep ekibinin teknik direktörü  Ricardo Sa Pinto ile sorunlar yaşayan tecrübeli futbolcunun menajeriyle temasa geçildiği ve cazip bir teklif önerdiği kaydedildi.

Konuyla ilgili iki kulüp tarafından da bir açıklama yapılmazken Senegalli futbolcu için teknik direktör Abdullah Avcı'nın da istekli olduğu yazıldı.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler