Gana'dan Trabzonspor iddiası! Amartey...

Gana basını Trabzonspor'un Amartey'i devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediğini yazdı

Gana'dan Trabzonspor iddiası! Amartey...

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor için transfer iddiaları da artmaya başladı. Son olarak Gana basını, İngiltere'de Liecester City forması giyen Ganalı Daniel Amartey'in bordo mavililerin gündeminde olduğunu yazdı.

Ghanaguardian'da yer alan habere göre; 

Geçirdiği sakatlık sonrasında Leicester City'de forma şansı bulamayan Daniel Amartey, İngiliz ekibinin teknik ekibi tarafından kadroda düşünülmüyor. Bu nedenle Amartey'i seçenekleri değerlendirmeye başladığı belirtilirken Trabzonspor'un uzun süredir futbolcuyu takip ettiği kaydedildi. İngiliz ekibinde yer bulamayan 24 yaşındaki önlibero için Trabzonspr'un devre arası transfer döneminde harekete geçeceği yazılırken bordo mavililerin bu transferde en önemli kozu futbolcunun vatandaşı Ganalı Caleb Ekuban olduğu ifade edildi.

24 yaşındaki Amartey bu sezon hiç bir maçta forma giyemedi. Piyasa değeri 7 Milyon Euro olarak gösterilen futbolcunun takımıyla sözleşmesi ise 2022'de sona erecek.

Gana basınında çıkan o haber;

Gana'dan Trabzonspor iddiası! Amartey...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor