Galatasaraylı futbolcudan Trabzonspor'a gönderme "Şaka gibi..."

Galatasaraylı futbolcular Trabzonspor maçı öncesi açıklamalar ile gündem yapmaya çalışıyor.

Galatasaraylı futbolcudan Trabzonspor'a gönderme "Şaka gibi..."
Galatasaray teknik direktörü Tudor'un her basın toplantısında Trabzonspor maçından bahsetmesinin ardından futbolcular da bordo mavililere üstü kapalı göndeme yapma derdine düştü. Karşılaşmanın oynanmasına 3 haftya gibi bir süre olmasına rağmen akıllarındaki maçın Trabzonspor karşılaşması olduğunu çok belli eden sarı kırmızılar da şimdi de Latovlevici açıklama yaptı.

Latovlevici "Derbinin büyüklüğünü biliyorum. Romanya'da da Bükreş derbisi gördüm. Taraftarın takımdan ve benden o maçta neler beklediğini çok iyi biliyorum. Buna göre oynayabileceğimi de düşünüyorum. Burada Başakşehir ile Trabzonspor arasındaki müsabakaya da derbi diyorlar, şaka gibi. Derbi Galatasaray ile Fenerbahçe arasındakidir. Camianın beklentilerini biliyorum. Kendi evimizde oynayacağız. Fenerbahçe'yi de yeneceğimizi biliyor ve inanıyorum. Taraftarımızı sevindireceğiz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor