Galatasaray maçı hakemi Ümit Öztürk'ün Trabzonspor karnesi!

Galatasaray – Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Ümit Öztürk’ün Trabzonspor karnesi.

Galatasaray maçı hakemi Ümit Öztürk'ün Trabzonspor karnesi!

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 21. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Pazar günü saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Galatasaraylıların sevdiği bir isim olan Ümit Öztürk ile sarı kırmızıların henüz bir mağlubiyeti yok.

Ümit Öztürk, Galatasaray’ın bugüne kadar 8 karşılaşmasını yönetirken sarı kırmızılar bu karşılaşmaların 7’sini kazandı, 1 maç berabere biterken hiç mağlubiyet yaşamadı. Galatasaraylı futbolcular bu karşılaşmalarda 1 kırmızı kart görürken rakipleri ise 2 kırmızı kart gördüler.

Öztürk için spor yazarı Şansal Büyüka yayıncı kuruluşta konuşmasında “Galatasaray taraftarıdır, babası da Galatasaray lisesinden mezun olmuştur. Başakşehir – Galatasaray karşılaşmasını yönetmesi hata olmuş” ifadelerini kullanmıştı.

İşte Galatasaray’ın Ümit Öztürk ile oynadığı maçlar ;

Medipol Başakşehir 1 – 1 Galatasaray

Kayserispor 0 – 3 Galatasaray

MKE Ankaragücü 1 – 3 Galatasaray

Alanyaspor 2 – 3 Galatasaray

Galatasaray 4 – 1 Atiker Konyaspor

Galatasaray 4 – 2 Akhisarspor

Kastamonuspor 1966 1 – 2 Galatasaray

Ümit Öztürk’ün Trabzonspor Karnesi

Öztürk, Trabzonspor’un ise bugüne kadar 6 maçını yönetti. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 4 galibiyet alırken 1 maçtan mağlubiyet 1 maçtan da beraberlik ile ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor’un rakipleri 1 kırmızı kart görürken, Trabzonspor mayıs ayında oynanan ve Öztürk’ün yönettiği son maç olan Kasımpaşa maçında 2 kırmızı kart görerek, karşılaşmayı 5-2 kaybetmişti.

İşte Trabzonspor’un Ümit Öztürk ile oynadığı maçlar

Trabzonspor 2 – 5 Kasımpaşa

Akhisarspor 1 – 3 Trabzonspor

Trabzonspor 4 – 3 Osmanlıspor FK

Trabzonspor 4 – 0 Gaziantepspor

Atiker Konyaspor 0 – 0 Trabzonspor

Gaziantepspor 0 – 1 Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler