Galatasaray Başkanı Cengiz: Biz ve Trabzonspor dışında açıklayan yok

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den transfer ve harcama limiti açıklaması.

Galatasaray Başkanı Cengiz: Biz ve Trabzonspor dışında açıklayan yok

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Transferler ve harcama limitleri hakkında da açıklama yapan Cengiz, Trabzonspor ve Galatasaray dışında transferlerin detaylarını açıklayanların olmadığını belirtip ceza gelince “Kimse bize ceza veremez” diyorlar ifadelerini kullandı.

Transferler hakkında yapılan eleştirilere de cevap veren başkan Cengiz, "Siz şeffaflığı seviyor musunuz? Bir kaleci alıyoruz 400 bin Euro. Çarpıyorlar ikiyle 8 milyonu çöpe attınız. Bu kadar kırılgan olur mu ya bir taraftar kitlesi. Hepsi değil, yüzde 80’i 90’ı çok sağlam. Ama böyle bir kırılganlık olur mu arkadaşlar. Şeffaflık samimiyet… Ben Galatasaray muhabirlerinin çoğuna bakıyorum bir de rakiplerimizin muhabirlerine bakıyorum; ya adamlara helal olsun ölümüne savunuyorlar, bizim divanda olduğu gibi. Çıkıyor bizde 20 kişi ağzına geleni söylüyor divanda, bir de öbür tarafa bakıyorum 20 kişi alkışlıyor. Vallahi kıskanmıyorum ama gıpta ediyorum. Boş övmelerden yana değilim, bizi eleştirsinler belki de bizi bu diri tutuyor, belki de bu hastalıklar direnci bu yüzden buluyoruz. Ama gelelim asıl soruya, Her biriniz bir kuruma aitsiniz sayın basın mensupları. Siz hiç Trabzon ve Galatasaray hariç ligdeki kulüplerin, şu futbolcunu şuna sattık şu futbolcuyu şuna aldık, şu kadar dolar şu kadar euro ödenecek diye kamuoyuna açıklamasını gördünüz mü? Ondan sonra 2 sene harcayıp UEFA’dan TFF’den men yiyince puan silme gelince, ‘vay bu haksızlık’, ‘bize kimse ceza veremez’ demesini nasıl karşılarsınız. Ben soruyorum; eğer biz Galatasaray’da bir tane futbolcuyu bildirmeyelim veya eksik bildirelim, bizi ertesi gün indirirler. Satan söylemiyor, alan da yazmıyor. Yıl sonu çıkıyor zarar. Deniz bitmiş. Biter tabii. Çok özür dilerim ama realite bu. Acı gerçek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor