Fred Trabzonspor'un gündeminde mi?

Brezilyalı golcünün adı bordo mavili takımla anılıyordu, gerçeğe Haber61 ulaştı

Fred Trabzonspor'un gündeminde mi?
Haber61 Spor Servisi

Sezonun sona ermesine 1 hafta kalırken basında transfer iddiaları da oldukça artmaya başladı. Gelecek yıl iddialı bir kadro kuracağı söylenen Trabzonspor için de bir çok isim ortaya atılmaya devam ediliyor. Bunlardan biri de Brezilyalı ünlü golcü Fred oldu...

Trabzonspor'un forvet hattını 33 yaşındaki Atletico Mineiro'da forma giyen golcüyle güçlendireceği hatta büyük oranda anlaşma sağlandığı öne sürülmüştü. Haber61 Spor Servisinin bordo mavili yöneticilerden edindiği bilgiye göre tecrübeli golcü için herhangi bir girişim yapılmadığı öğrenildi. 

Fred'in şuanlık gündeme alınmadığı belirtilirken forvet için başka isimler üzerine yoğunlaşıldığı bildirildi. Bordo mavili yönetimin teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda takıma direkt katkı yapacak bir isimleri takıma kazandırmak için çalışmalarını devam ettirdiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler