Fransızlar Yusuf'u Fenerbahçeli'ye sordu

Yusuf Yazıcı için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı

Fransızlar Yusuf'u Fenerbahçeli'ye sordu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Fransız Lille takımının Yusuf Yazıcı için teklif bulunduğunu ancak genç yıldızın takımda kalacağını açıklamıştı. Bu açıklama üzerine dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yusuf için Lille'e Fenerbahçeli Comolli'nin danışmanlık yaptığı öne sürüldü.

Fotospor'un iddiasına göre;

Lille, Yusuf Yazıcı için resmi teklif yaptı. Fransız ekibi genç yıldız için kulüp tarihinin en yüksek bonservisini ödemeye hazır. Lille’in Yusuf konusundaki danışmanı ise Damien Comolli. Comolli’nin daha önce beraber çalıştığı Lille teknik direktörü Cristian Galtier’e, Yusuf için olumlu referanslar verdiği bildirildi. Hatta Yusuf’u izlemeye gelen Lille’in sportif direktörü Luis Campos’un, İstanbul’da Comolli’nin konuğu olduğu gelen bilgiler arasında. Ayrıca Lille’in genç takımının sorumlusu olan Nicolas Anelka’nın da Türkiye’deki dostları aracılığıyla topladığı bilgilerle Yusuf’u tavsiye ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler