Fransızlar Trabzonspor'un yıldızına hayran kaldı

Fransızlar Fenerbahçe maçında izlediği Abdulkadir Ömür'e hayran kaldı.

Fransızlar Trabzonspor'un yıldızına hayran kaldı

Fenerbahçe maçında Abdülkadir Ömür’ü statta canlı olarak izleyen Nice Kulübü’nün yetkililerinin, uzun süredir 22 yaşındaki yıldızı takip ettikleri öğrenildi. Fransızlar, sezon sonuna doğru ciddi bir teklifle Trabzonspor’un kapısını çalabilir.

Bu sezon gösterdiği performansla eski günlerine dönen Abdülkadir Ömür, Avrupa kulüplerinin de yeniden dikkatini çekmeye başladı. Yaşadığı ciddi sakatlıklara rağmen pes etmeyen 22 yaşındaki yıldız, özellikle Fransızlar’ın takibinde. Nice Kulübü’nün yetkilileri son olarak Fenerbahçe derbisinde Abdülkadir’i Kadıköy’de canlı olarak izlemişti. Nice’in uzun süredir Ömür’ün performansını mercek altında tuttuğu öğrenilirken, sezon sonuna doğru ciddi bir teklifle Trabzonspor ’un kapısını çalabilir.

23 milyon vermişlerdi

Başkan Ahmet Ağaoğlu aylar önce yaptığı bir açıklamada, Abdülkadir için yıllar önce Manchester City’den 23 milyon Euro’luk bir teklif geldiğini söylemiş ve “Satmadım, hata yaptım” itirafında bulunmuştu. Yönetim şu an tamamen şampiyonluğa kilitlenirken, ilerleyen süreçte hem iç hem de dış transferin hareketlenmesi bekleniyor.

Kadıköy’deki derbide Trabzonspor’un en etkili isimlerinden biri olan Abdülkadir Ömür, bu sezon 4 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor