Fransızlar duyurdu! Abdulkadir'e Barcelona Sörloth'a Real Madrid!

Trabzonspor'un iki yıldızına dünya devleri talip.

Fransızlar duyurdu! Abdulkadir'e Barcelona Sörloth'a Real Madrid!

Breakingnews.fr adlı internet sitesinde yer alan habere göre; İspanya La Liga devi Barcelona, Trabzonspor'un süper yeteneği Abdülkadir Ömür ile ilgileniyor... Haberin detaylarında, bordo mavili kulübün bu sezon yaşadığı muhteşem yükselişe yer verilirken, Sörloth'un Real Madrid ile olan temasının yanı sıra, Barça'nın Abdülkadir'e olan ilgisinden bahsedildi!

Süper Lig'de 26. hafta itibariyle liderlik koltuğunda bulunan Trabzonspor'un yıldızları Avrupa'da gündemi belirlemeye devam ediyor...

Sezon başında Premier Lig temsilcisi Crystal Palace'den kiralık olarak Trabzonspor'a katılan ve bordo mavili kulübün çatısı altında gösterdiği performansla kendini izleyenlere hayran bırakan Sörloth için Fransız medyası, Real Madrid iddiasını güçlendirecek nitelikte bir haberi okuyucularına aktardı.

Breakingnews.fr adlı internet sitesinde yer verilen haberde; Trabzonspor'un bu sezonki yükselişinden bahsedilirken, 1. planda değeri artan futbolculara değinildi. Takımın yıldızı Sörloth'un, Real Madrid'in kıskacı altında olduğu belirtilirken, sürpriz bir transfer gerçeği de ortaya çıktı.

'ABDÜLKADİR ÖMÜR İLE BARCELONA'NIN İLGİLENMESİ TESADÜF MÜ?'

Öte yandan Abdülkadir Ömür'ün yetenekleri için de ayrıca bir paragraf yayınlandı. Yıldız futbolcu için yazılan satırlarda şu ifadelere yer verildi;

"Sörloth'un transferi bir kenara, "Türk Messi" olarak adlandırılan Abdülkadir Ömür var. Oldukça yetenekli, solak ve genç oyuncular sektöründe 10 numara pozisyonunda. Barcelona'nın son aylarda onunla ilgilenmesi tesadüf mü?"

Trabzonspor’un kadro maliyeti azaldıSüper Lig’in ikinci yarısı devam ederken sürpriz bir şekilde önce Daniel Sturridge, ardından da John Obi Mikel’in sözleşmelerini karşılıklı anlaşarak fesheden Trabzonspor, 21 milyon 300 bin TL’lik yıllık maaş yükünden kurtulurken, yıllık kadro maliyetini de 126 milyon 157 bin 400 TL rakamlarından 104 milyon 857 bin 400 TL’ye düşürdü.haberin devamı 

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor