Flash TV'nin Trabzonspor'la derdi ne? Sözde gazeteciden iğrenç algı

Trabzonspor'un şampiyonluğa oynaması bir çok kişinin akıl sağlığını da kaybetmesine neden oldu. Flash TV ise başka bir boyuta geçerek montaj videolarla "Pontusçuluk yapılıyor" gibi saçma sapan bir algıyla yönlendirmelere başladı

Flash TV'nin Trabzonspor'la derdi ne? Sözde gazeteciden iğrenç algı

Süper Lig'de fırtına gibi esen ve ilk mağlubiyetini 16. haftada alarak liderliğini sürdüren Trabzonspor'un bu başarısı daha şampiyonlukla sonuçlanmadan bazı kesimlerin korkulu rüyası oldu. Akıl ve mantık dışı gerekçelerle bordo mavili takıma iftiralar atılması artık alışkanlık haline gelirken Flash TV ise Trabzonspor düşmanlığını çok farklı bir boyuta taşıdı.

Trabzonspor'un şampiyonluğa oynaması konusunda akıl dışı yayınlar yapmaya başlayan kanalda önce Can Ataklı'nın sunduğu program sırasında ekranın altında geçen yazıda "Trabzonspor'un şampiyonluğu Rum Pontus Devleti hayalindekiler için neden önemli?" ifadeleri görüldü.

Bu kez ise sözde gazeteci Vedat Yenerer aynı kanalda sosyal medyada sıkça paylaşılan Fener Rum Patriği Bartholomeos'un montajlanarak altyazı eklenen videosunu gerçek gibi lanse etti. Sözde gazeteci Yenerer'in bu videosu kanalın Youtube kanalında ise "Trabzonspor'a Yunan Komplosu" olarak paylaşıldı.

Trabzon'un en hassas olduğu konular üzerinden algı yaparak kafa karıştırmaya çalışan Yenerer "Bartholomeos, ne Fenerbahçe ne büyük takımları anmamış, Türkiye Milli Takımı'nı bir kez tebrik etmemiş adamın Trabzonspor'u tutuyor olması bir anlam ifade etmiyor mu? Pontusçuluk bu" diyerek içindeki kini döktü.

Sözde gazetecinin konuyla ilgili twitter hesabından yaptığı program duyurusunun altında ise Trabzonsporlu taraftarlar hem tepki gösterdi hem de montaj videoyu ciddiye almasıyla dalga geçti.

Önceki haber;

can

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler