Flaş sözler: Norveç Trabzonspor'a bir golcü borçluydu!

Trabzonspor'un golcüsü Alexander Sörloth, vatandaşı Lange'yi çoktan unutturdu.

Flaş sözler: Norveç Trabzonspor'a bir golcü borçluydu!

Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Norveçli golcü Alexander Sörloht, oynadığı 3 maçta attığı 3 gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Uzun boyuna rağmen atletik ve teknik bir yapıya sahip olan golcü oyuncu Trabzonspor'un ikinci Norveçli golcüsü olarak dikkat çekiyor. İlk olarak 1999-2000 sezonunda Trabzonspor'a büyük ümitlerle transfer olan Rune Lange, pek de olumlu izlenimler bırakmamıştı. 

Parasını alamadığı gerekçesiyle Trabzonspor'da bir sezon bile oynamadan ayrılan ve daha sonrasında açtığı dava 10 yıl süren ve alacağını faiziyle beraber tahsil eden Rune Lange, bu süre boyunca göreve gelen tüm yönetimlerin adeta kabusu olmuştu. Ekonomik zorluklar ile boğuşan Trabzonspor'u icra tehlikesiyle başbaşa bırakan Lange'nin alacağı ödenip, derin bir nefes alınmıştı.

Norveç'in Trabzonspor'a golcü borcu var!

Norvaçli olan ve büyük umutlarla alındıktan sonra sorun yaşanan Lange'nin bıraktığı kötü anıları Sörloth silmekte kararlı. Taraftarlar bu defa hayal kırıklığına uğramak istemiyor. Sosyal medyada Sörloth'a övgüler yağdıran bir çom taraftar, "Norveç bize bir golcü borçluydu" ifadelerini kullanıyorlar. 

Trabzonspor'un yeni golcüsü ise şimdiden başta Bordo mavili taraftarların olmak üzee tüm spor kamuoyunun beğenisini kazanırken, Lange vakasını da unuttırmuş gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler