Flaş iddia! Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oluyor!

Burak Yılmaz'ın İstanbul takımlarıyla adı sıkça anılırken bir takım öne çıktı.

Flaş iddia! Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oluyor!

Trabzonspor'un kadro dışı bırakılan golcüsü Burak Yılmaz, İstanbul'a eski kulübüne geri dönüyor.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oluyor.

Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in gündeminde olduğu konuşuluyordu.

Yıldız golcünün transferinde sona yaklaşıldı ve İstanbul'a dönmesi kesinleşti.

Ligin ilk yarısı biter bitmez hem ikinci yarı hem de 2019-2020 sezonu için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi, yeni yılın ilk günlerinde Burak Yılmaz transferi için kolları sıvayacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in çok istediği golcü oyuncu için, siyah-beyazlı yönetim önce Trabzonspor yönetimi ile ortak bir noktada buluşmaya çalışacak.

Şenol Güneş ile birkaç gün sonra buluşarak hem gidecek hem de gelecek oyuncular için kritik bir toplantı yapacak olan yönetim, yol haritasını bu görüşmeden sonra çizecek.

Burak Yılmaz'ı transfer etmek isteyen ve bu süreci Trabzonspor ile iyi ilişkiler içerisinde yürütmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, birçok seçeneği de masasında tutuyor.

Gelir-gider dengesi nedeniyle Burak Yılmaz'ı bonservis bedeli ödemeden transfer etmek isteyen siyah - beyazlı kulüp, 2020'de sözleşmesi bitecek olan bu oyuncuyu, ilk etapta sezon sonuna kadar kiralamayı da düşünüyor.

Yüksek bir rakam olmaması durumunda satın alma opsiyonlu bir seçeneği de planları arasında tutan Beşiktaş Yönetimi, 2019'un ilk günlerinde bu transferi bitirmeye çalışacak.

Öncelikle Burak Yılmaz'ın, Trabzonspor yönetimi ile arasındaki problemlerini çözmesini bekleyen Beşiktaş, alternatif golcülerle de temas halinde olmaya devam edecek.

Burak Yılmaz'ın bu sezon Trabzonspor formasıyla 5 golü bulunuyor.

Golcü futbolcu Süper Lig'de yalnızca 7 maçta forma giyerken bunların 6'sında ilk 11 başladı. (Milliyet)

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor