Flaş açıklama! Trabzonspor Fenerbahçe''den Arda Güler'i istedi

Fenerbahçeli eski yönetici Trabzonspor'un Arda Güler'i sezon başında istediğini söyledi.

Flaş açıklama! Trabzonspor Fenerbahçe''den Arda Güler'i istedi

Fenerbahçe'de Sportif Hukuk İşleri ve Futbol Altyapı'dan sorumlu eski yönetim kurulu üyesi Alper Pirşen, sarı lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler'i Trabzonspor'un sezon başında istediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi, sarı lacivertlilerin yükselen genç yıldızı Arda Güler'in ailesine de övgüler yağdırdı.  Pirşen şunları söyledi: "Arda Güler'in ailesiyle konuştum. 'Ömer Faruk ile yaşananların ardından siz Fenerbahçe altyapısının imajı için son kalesiniz' dedim.  Arda'nın en büyük şansı ailesi. Onu koruyup kolluyorlar. Altın yumurtlayan tavuk gibi görmüyorlar, çok olgunlar."

"Trabzonspor sezon başında Arda Güler'i kiralamak istedi"
Pirşen, Arda Güler'in altyapıda bilinen bir futbolcu olduğunu vurgulayarak "Arda öyle bilinmeyen bir oyuncu değildi. Beşiktaş, Trabzonspor ve Altınordu da istemişti onu. Ali Koç devreye girdi ve Arda'yı kulübe kazandırdı. Herkes biliyordu onun yeteneğini. Daha bu sezon başında Trabzonspor Arda için kiralama teklifi yaptı" dedi.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler