Flaş açıklama! Olcay Şahan'ı istiyoruz...

Süper Lig ekibi Olcay Şahan'ı istediğini duyurdu

Flaş açıklama! Olcay Şahan'ı istiyoruz...

Spor Toto Süper Lig'de son iki yılda yaşadığı sıkıntıları yeni sezonda tekrarlamak istemeyen ve transfer listesinde 50  oyuncu bulunan Bursaspor'da kulüp yönetimi, gözünü Trabzonsporlu Olcay Şahan'a dikti.
 
Teknik direktör Samet Aybaba,  yaptığı açıklamada,  öncelikli hedeflerinin Bursaspor'a yakışacak ve takıma direkt katkı sağlayacak  oyuncuları kadrolarına dahil etmek olduğunu söyledi. Transferde hata yapmak lükslerinin bulunmadığını anlatan Aybaba,  "Elimizde geniş bir liste var ancak bunun yanında kulübün şartlarını da iyi  görmemiz gerekiyor. Elimizdeki şartlar çerçevesinde bize katkılı olacağına  inandığımız oyuncuları transfer edeceğiz." dedi. Aybaba, transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Kayserispor'da  kiralık olarak forma giyen Stephan Badji ile görüşmelerin son aşamada olduğunu  dile getirerek, "Beş mevki için onar oyuncu var listemizde. Elli oyuncu ile  görüşülüyor." diye konuştu.
 
Vagner Love ve Olcay Şahan girişimleri
Transferde ismi geçen oyuncuların arasında Beşiktaş'tan Vagner Love  ile Trabzonspor'dan Olcay Şahan'ın bulunduğunu doğrulayan Aybaba, şunları  kaydetti:
 
"Vagner Love ve Olcay Şahan uygun şartlar olursa kadromuzda görmek  istediğimiz oyuncular, ancak maliyetleri yüksek. Arkadaşlarımız görüşüyor.  Şartların oluşması halinde bize faydalı olacağına inandığımız oyuncular bunlar.  Transfer için bir bütçemiz var. Bu bütçeyi aşmadan transferde gerekli oyuncuları  kadromuza dahil edeceğimizi düşünüyorum. Onun dışında altyapıdan çıkaracağımız  oyuncular olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor