Fırat Aydınus'un Trabzonspor karnesi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 7. Haftasında 21.10.2017 Pazar günü saat 19:00’da Vadofone Park'ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Fırat Aydınus'un Trabzonspor karnesi
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak. 
 
FIRAT AYINUS'UN TRABZONSPOR KARNESİ

Hakem Fırat Aydınus Trabzonspor’un bugüne kadar 48  karşılaşmasını yönetti. Bordo Mavililer bu 46 karşılaşmada 18 Galibiyet 16 beraberlik ve 14 mağlubiyet elde etti. Fırat Aydınus Trabzonspor’un evinde oynadığı 25 karşılaşmada görev yaptı. Trabzonspor bu maçlarda 11 galibiyet 10 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Fırat Aydınus 48 karşılaşmada Trabzonsporlu futbolculara 4’ü evinde oynadığı maçlarda olmak üzere 11 kırmızı kart gösterdi. Rakip takım oyuncularına ise 6’sı içerde oynanan maçlarda olmak üzere 10 kırmızı kart gösterdi.
 
GENÇLERBİRLİĞİ KARŞILAŞMASINDA PENALTIYI ES GEÇTİ
 
Fırat Aydınus Trabzonspor’un Süper Ligin 12. Haftasında 27 Kasım 2016 tarihinde deplasmanda oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Gençlerbirliği karşılaşmasında skandal kararlara imza attı. Bu karşılaşmanın 13. dakikasında Gençlerbirliği’nden Selçuk Şahin’in topa müdahale etmeden Trabzonsporlu oyuncu Güray Vural’ı ceza sahası içinde düşürdüğü pozisyonda penaltı kararını es geçti. Bu pozisyonun 1 dakika sonrasında Ahmet Oğuz aynı hareketi Yusuf Erdoğan'a yaptı ve sarı kart ile cezalandırıldı. Fırat Aydınus 78. dakikada yine Selçuk'un Bero'yu düşürdüğü pozisyona 'devam' diyerek bordo mavili taraftarları isyan ettirmişti.
 
BEŞİKTAŞ KARNESİ
 
Fırat Aydınus kariyeri boyunca Beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Siyah-beyazlı takım bu maçlarda 13 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyet aldı. Beşiktaş 73 sarı, 5 kırmızı kart gördü. Hakem Beşiktaş'ın rakiplerine ise 91 sarı, 10 kırmızı kart gösterdi. Aydınus bu sezon Beşiktaş'ın Konysapor ile oynadığı Süper Kupa maçını yönetti. 44 yaşındaki hakem, 90. dakikada Konyaspor'a penaltı vermişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor