Fırat Aydınus'un Trabzonspor karnesi!

Trabzonspor bu sezon Fırat Aydınus'un yönettiği maçlarda bir kez mağlup oldu.

Fırat Aydınus'un Trabzonspor karnesi!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetirken, yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Özgür Yankaya görev yapacak.

Aydınus Trabzonspor'un bu sezon 4 kez maçını yönetti. Bu maçlarda Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bordo-Mavililer,  Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olurken, 4. haftada Galatasaray'ı 4-0, 17. haftada Çaykur Rizespor'u 4-1, 31. haftada İM Kayserispor'u 4-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

Fırat Aydınus bu sezon Beşiktaş'ın iki maçını yönetirken, Siyah Beyazlılar bu maçlarda 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.

DAHA ÖNCE 2 KEZ

Fırat Aydınus, daha önce iki kez Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasını yönetti. 2017/18 sezonunun 7. haftasında oynanan ve 2-2'lik sonuçla sona eren müsabakanın dışında 2011/12 sezonunda Trabzonspor'un evinde Beşiktaş'a 1-0 mağlup olduğu müsabakayı yönetmişti.

Aydınus bu sezon 83 kez sarı kartına başvururken bunların 2'si kırmızıya dönüştü. 7 kez direk kırmızı kart gösteren hakem, 8 kez de maçlarda penaltı noktasını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor