Fırat Aydınus Trabzonspor'u işte böyle doğradı

VAR'ın defalarca izlettiği pozisyonu algılayamayan Fırat Aydınus, Trabzonspor'u işte böyle doğradı.

Fırat Aydınus Trabzonspor'u işte böyle doğradı

VAR başındaki Bitigen, Aydınus’u çağırdı hem Flavio’yu hem Kenan’ı gösterdi. Penaltıya şartlanan Aydınus 4 defa izlediği pozisyonu süzemedi.

Trabzonspor'un Gaziantepspor maçının son dakikalarında yaşanan tartışmalı pozisyonla ilgili detaylara ulaşıldı. Hakemin penaltı vermek için ekran başına gittiğini anlayan bordo-mavili oyuncular, Fırat Aydınus'a Kenan'ın elle oynadığını anlatmaya çalıştılar. Flavio'nun yaptığı müdahale sonrası VAR hakemi Abdulkadir Bitigen orta hakem Fırat Aydınus'u çağırdı. Ancak Bitigen, Aydınus'a ısrarlı biçimde bu pozisyonun hemen öncesinde Gaziantepsporlu Kenan Özer'in topu eliyle kontrol ettiği anları izletti. Fırat Aydınus tam 4 defa bu pozisyonu izlemesine rağmen penaltıya şartlandığı için beyaz noktayı gösterdi.

GÖRE GÖRE YANLIŞ KARAR
VAR başındaki Abdulkadir Bitigen, Fırat Aydınus'u pozisyonu yeniden izlemesi için çağırdı ancak deneyimli hakem yine de hata yaptı. Çünkü otoritelere göre Kenan Özer meşin yuvarlağı koluyla 'bilerek' kontrol ederken, Flavio'nun pozisyonunda da Brezilyalı oyuncu önce topu uzaklaştırıyor.

(Fotomac)

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor