Fikret Orman'dan hakemlere tepki : Trabzonspor'un başına gelince

Beşiktaş başkanı Fikret Orman : Trabzonspor'un başına gelince.

Fikret Orman'dan hakemlere tepki : Trabzonspor'un başına gelince

Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman, ligde yaşanan hakem hatalarına tepki gösterdi. Sadece Beşiktaş'a yapıldığında değil diyen Orman Trabzonspor örneği verdi.

Kulüpler Birliği’nde hakem hatalarını gündeme getireceklerini söyleyen Fikret Orman, “Futboldaki ücretlerin TL’ye dönmesiyle ilgili 2 hafta sonra Kulüpler Birliği toplantımız var. Hakem hataları ve bununla ilgili konuları orada konuşuruz. Beşiktaş’ın başına geldi diye bunu gündeme getirmem. Ertesi gün Ankaragücü’nün, sonra Trabzonspor’un başına gelince olmaz. Bunu genel olarak değerlendirmek gerekiyor” dedi. Negredo’nun bugün Suudi Arabistan’a gitmesiyle ilgili bilgi sahibi olmadığını söyleyen Orman, “Ben Beşiktaş Kulübü’nün başkanıyım. Şu ana kadar Negredo’nun ne nereye gittiğinin bilgisi ne de transferiyle ilgi bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse kulübün onayı olmadan olamaz. Bugün izin günüyse bir yere gitmiştir. Eğer Beşiktaş’a teşekkür ettiyse, inşallah iyi bir bonservis bedeli getirir ve biz de ona teşekkür ederiz. Ama eğer habersiz gittiyse ceza veririz. Beşiktaş Kulübü’ne gelen herhangi bir teklif yok. Bu sadece bugün konuşulmuyor. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Vida olayı yaşadık. 25 milyon Euro’lar, 40 milyon Euro’lar konuşuldu. Eğer şu anda Negredo’yla alakalı bir şey gelirse biz de değerlendiririz. Ama benim ve yönetim kurulunun önüne herhangi bir şey gelmedi şu ana kadar” diyerek herhangi bir transferin söz konusu olmadığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler