Fikret Orman Beşiktaşı övdü Trabzonspor'u örnek gösterdi

"Sadece Beşiktaş ile olmaz"

Fikret Orman Beşiktaşı övdü Trabzonspor'u örnek gösterdi
Açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Beşiktaş'ı öve öve bitiremedi ve konuyu Trabzonspor'a getirip "Toparlanıyorlar" ifadesini kullandı.

Ligde rekabet olması gerektiğini anlatan Başkan Orman, açıklamasını şu ifadelere yer verdi:

“Hiçbir şey değişmez. Bizim çok daha fazla puana ihtiyacımız var. Galatasaray da bizden 6 puan ileride. Biz kazanmak istiyoruz. Daha ligin altından çok rüzgarlar geçer. Birinci ile sekizinci arasında uçurumlar olan değil dengeli bir lig gidiyor. Bu da güzel bir şey, kötü bir şey gibi bakmamak lazım. Artık millet bıktı bir sene Beşiktaş bir sene Galatasaray olsun. Rekabet olsun, Başakşehir geldi, Trabzon toparladı Rıza hocayla beraber. Bursa iyi geliyor, Kayseri öyle, Sivas, Göztepe de öyle. Bundan daha iyi ne olacak. İnsanlar da futbola ilgi duysunlar, stada gelsinler. Bir tek Beşiktaş'ın stadının dolması önemli değil, bütün statlar dolsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler