FIFA ve UEFA'dan flaş Rusya kararı! Trabzonspor'a güzel haber

FIFA ve UEFA Rus kulüplerini uluslararası organizasyonlardan men etti

FIFA ve UEFA'dan flaş Rusya kararı! Trabzonspor'a güzel haber

UEFA, Rusya Milli Takımı ve tüm Rus kulüplerinin bir sonraki duyuruya kadar UEFA ve FIFA nezdindeki tüm müsabakalardan men edildiğini açıkladı. UEFA, Rus markası ile olan sponsorluk anlaşmasının da feshedildiğini duyurdu.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısı devam ederken, UEFA da Rusya Milli Takımı ve Rus takımları ile ilgili bir karar açıkladı. UEFA’nın açıklamasında Rusya Milli Takımı ve Rus kulüplerinin FIFA ve UEFA organizasyonlarından men edildiği belirtildi. Öte yandan Rus doğal gaz dağıtıcı firması ile olan sponsorluk anlaşmasının da feshedildiği açıklandı.

Bu karar değişmemesi durumunda Süper Lig şampiyonu olmasına kesin gözüyle bakılan Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne Play Off turundan başlayacak.Lig ikincisi ise Şampiyonlar Ligi'ne 3. Öneleme turundan katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor