"Fenerbahçe'yi yenmek zorundayız"

Trabzonspor'da Gençağa Meriç seri yakalamak istediklerini söyledi ve Fenerbahçe'yi yenmek zorunda olduklarını kaydetti

"Fenerbahçe'yi yenmek zorundayız"
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Üst üste Ziraat Türkiye Kupası ve ligde oynayacağı 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak devre arasına moralli girmek istiyoruz" dedi.

Genel Sekreter Gençağa Meriç, açıklamalarda bulundu. Kupada 22 ve 29 Aralık’ta Kızılcabölükspor'la, ligde ise 26 Aralık’ta Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Gençağa Meriç, yıl sonuyla ilgili hedeflerini anlatırken şöyle konuştu:

"Kupada Gümüşhanespor maçında istediğimiz sonucu elde edemedik. Ardından Atiker Konyaspor'la berabere kaldık. Kupada artık kazanmamız gerekiyor. Ligde de Fenerbahçe ile karşılaşacağız ve bu maçı da kazanmak zorundayız. Buna göre hazırlanıyoruz. Takımımızın motivasyonu iyi. Futbolcularımız da inanıyor. Önümüzdeki 3 maçı kazanarak devre arasına moralli girmek ve ikinci yarıda yeni stadımızda iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor