Fenerbahçe'ye oynanan menajer oyununu Trabzonspor bozdu

Kritik derbi karşılaşması öncesi ortamın gerilmesine yol açan menajer oyununu Trabzonspor bozdu.

Fenerbahçe'ye oynanan menajer oyununu Trabzonspor bozdu
Fenerbahçe ile Trabzonspor, Giuliano transferinde karşı karşıya gelmişti. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı yıldızı kiralayacakken mecburen 7 milyon Euro’ya bonservisiyle satın almıştı. Bu olayın ardından İtalyan basınında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Buna göre Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı Gustavo Gomez için Trabzonspor’un devreye girdiği belirtilmişti. Bordo-Mavililer’in, Milan’a teklif yaptığı ve Sarı- Lacivertliler’in aksine 24 yaşındaki savunmacıyı bonservisiyle alacağı kaydedildi. Ancak Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bu iddialara son noktayı koydu.

‘Giuliano gibi değil’ 

Usta, “Bizim Gustavo Gomez için herhangi bir girişimimiz olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Gomez, bizim gündemimizdeki bir futbolcu değil. Giuliano’ya ilgimiz olmuştu ancak o da rekabeti kızıştırmak için değildi. Gerçekten istemiştik. Ancak Gomez konusunda ortaya atılan iddialar asılsız” ifadelerini kullandı. Gomez-Trabzonspor konusundaki iddiaların, Milan’a yaranmak için piyasayı yükseltmeye çalışan farklı menajerler tarafından üretildiği ortaya çıktı.

Yönetim rest çekecek 

Fenerbahçe cephesi, daha önce el sıkıştığı Gomez için Milan’a son teklifini yaparak, “Eğer oyuncuyu kiralık olarak verecekseniz anlaşma sağlayalım. Ancak bu iş çok uzadı. Bir an önce kararınızı verin” mesajını göndererek rest çekecek. Şu anda Sarı- Lacivertliler dışında Paraguaylı savunmacının bir talibi olmadığı öğrenildi.  (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler