"Fenerbahçe'nin şike yaptığı kesinleşti!"

Hakan Orhan CAS'ta yapılan duruşma hakkında konuştu

"Fenerbahçe'nin şike yaptığı kesinleşti!"
Trabzonspor Avukatı Hakan Orhan, Haber61 TV'ye açıklama yaparak Trabzonspor'un geçen hafta CAS'ta yapılan duruşma hakkında bilgi verdi. Orhan, asıl duruşmanın Kasım ayında yapılacağını söyledi.

CAS'ta geçen hafta gerçekleştirilen duruşmaya asıl olarak İsviçre'de bulunan büronun savunma yaptığını söyleyen Orhan "Bizim Erdem Beyle görevimiz Türkiye’deki süreci onlara aktarmaktı. Türkiye’deki olayları oradaki arkadaşlarımıza aktardık. Geçen hafta CAS’ta yapılan duruşma Fenerbahçe Kulübünün "Trabzonspor da şike yaptı" dediği dosyaydı. Asıl Trabzonspor’un haklarının verilmemesi ve şampiyonluğun çalınmasından kaynaklanan dosyanın duruşması Kasım ayında yapılacak. Biz avukatlarımızla savunmamızı yaptık. Fenerbahçe şikayetlerini söyledi. UEFA temsilcileri de vardı. Bizim açımızdan iyi geçtiğini söyleyebilirim. Fenerbahçe’nin iddiaları çok kayda değer değil. Biz onlardan bir şey çıkmayacağını da biliyoruz. Daha önce aşamalardan temiz çıktı Trabzonspor. Bundan da temiz çıkacaktır. Buna inancımız tamdır. "  dedi.

Bu dosyada "Trabzonspor şike yaptı mı yapmadı mı" konusunun tartışıldığını kaydeden Orhan "  Diğer dosyada ise daha farklı bir şey var. Fenerbahçe Kulübü’nün şike yaptığı daha önceki CAS kararı ile kesinleşti. Bunun artık bir tartışması yok. Dünya üzerindeki bütün spor mahkemelerinden, mercilerden geçti bu konu. Fenerbahçe’nin şike yaptığı kesinleşti. Orada tartışılacak olan farklı konular. UEFA’nın Türkiye’deki duruma müdahale edip etmeyeceği yönündeki konular. Bize göre müdahale etmesi gerekir. Onlar müdahale etmemesi gerektiğini savunuyorlar. Bu davanın Trabzonspor’un taleplerinin daha önce hiçbir örneği yaşanmadı. Biz yeni bir içtihat yaratmaya çalışıyoruz belki de. Başka durumlarda söz konusu olabilir. Bunları şuanda söylemek doğru değil. Çünkü bunlar strateji. Biz haklıyız. Haklılığımızın tescil edilmesini bekliyoruz CAS tarafından. " ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor