Fenerbahçe'nin hocasının aklı Trabzonspor'da: Ne yaptıklarını kontrol edemeyiz!

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'dan Trabzonspor açıklaması geldi.

Fenerbahçe'nin hocasının aklı Trabzonspor'da: Ne yaptıklarını kontrol edemeyiz!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bugünkü gibi oynayıp devam ederlerse şampiyon olmak için şanslarının çok yüksek olacağını söylerken, herhangi bir şekilde soru işareti bırakmadan yollarına devam etmek istediğini ifade etti.

Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup etti. Müsabakadan sonra basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, çok iyi bir oyun sergilediklerini ifade etti.

“Bugünkü gibi oynarsak, devam edersek şansımız çok yüksek olacaktır“
Dışarıdan mutsuz gözüktüğü ile ilgili soruya cevap veren Pereira, “Aslında nasıl gözüktüğümüzden ziyade içimizde ne hissettiğimiz önemli ve ben çok mutluyum. Trabzonspor’un neler yaptığını kontrol edemeyiz, kendi yaptıklarımızı ederiz. Bugünkü gibi oynarsak, devam edersek şansımız çok yüksek olacaktır. Ligdeki bir sonraki maçı kazanmalıyız. Önümüzdeki lig maçı çok önemli, ama önce Avrupa maçına bakacağız sonra ligdeki maçı düşüneceğiz. Yapmamız gereken şey kendimize bakmamız gerekiyor. Ruhu ve kaliteli oyunu devam ettirmemiz gerekiyor. Herkesin inanması gerekiyor“ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor