Fenerbahçe'den Trabzonspor açıklaması: Şampiyonluk adayı

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Trabzonspor maçı öncesi konuştu, "Biz ne zaman iyi olsak Trabzonspor da iyi oluyor. Trabzonspor şampiyonluk için net bir aday. Şampiyonluğun en büyük adayıyız" dedi.

Fenerbahçe'den Trabzonspor açıklaması: Şampiyonluk adayı

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Trabzonspor maçı öncesi Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor'u, şampiyonluk için net bir aday olarak görüyorum" diyen Selahattin Baki şöyle konuştu, "Diğer rakiplere saygısızlık etmek istemem. Biz, Fenerbahçe, şampiyonluğun en büyük adayıyız. Maçı heyecanla bekliyoruz. Biz ne zaman iyi olsak Trabzonspor da iyi oluyor. Trabzonspor'u da hocasıyla, kadrosuyla, istikrarlı oyunuyla net bir aday olarak görüyorum. Maçı kazanan ya da kaybeden şampiyonluğu kaybetmiş olmayacak. Önemli bir viraj. Rakibimize saygı duyarak çıkacağız, oynayacağız. Hem Fenerbahçeliler hem Trabzonsporlular hem de diğer futbolseverler için önemli maçlardan bir tanesi. Ezeli rekabette tekrar dönüm noktasında ve kafa kafayayız."

Baki ayrıca Uğurcan ile Altay’ın ele ele tribüne çağrılması yönündeki haberle ilgili de "İnşallah olur. İki tane pırıl pırıl Türk genci ay yıldız için sahada çarpışıyorlar. Bence çok iyi olur." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor