Fener'in sosyal medyasından TS'ye zeytin dalı(!)

Fenerin sosyal medyasının Trabzon'a teslim şartımı yoksa Barış şartımı sunduğu anlaşılamadı

Fener'in sosyal medyasından TS'ye zeytin dalı(!)
Fenerbahçe camiasının yönetime yakınlığı ile bilinen sosyal medya hesabı 12numara.org, bordo-mavili kulübün başkanı ve camiasına birlik olalım çağrısında bulundu.

 3 Temmuz süreci ile birlikte Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında düne kadar yaşanan ve adeta düşmanlık boyutuna gelen ilişkilerin ardından sarı-lacivertli camia dün tarihi bir adım atarak bordo-mavili camiaya zeytin dalı uzattı (!) .

12 numara org'un mesajlarında adeta Trabzonspor'dan 3 temmuz Şike sürecinden elinden çalınan şampiyonluk kupasında vazgeçmesi ima adildi.

12numara.org öncelikle bordo-mavili kulübün resmi sitesinden FETÖ konulu açıklamasını önemsediklerini ve desteklediklerini bildiren mesajın ardından, "FETÖ'nün ne tür bir bela ve terör örgütü olduğu ortaya çıktığına göre; gelin birlik ve beraberlik çatısı altında mücadele edelim. Kumpas davası öncesinde bilindiği üzere Trabzonspor ve Fenerbahçe camiası birbirine en yakın ve dost camialardı. Yeniden tesis edelim. Söz konusu vatan olduğunda nasıl bir araya geliyorsak; kişisel kin ve ihtirasları da geride bırakılması bilinmelidir. Gelin hep birlikte FETÖ ürünü kumpas davalarına topyekün karşı çıkalım. Dostluğu yeniden inşa edelim. Önemle duyurulur" şeklinde ifadelerle çağrıda bulundu.
 
İŞTE O TWİTLER

"Trabzonspor camiasına 12 Numara olarak çağrıda bulunuyoruz"
 
"Darbe girişimi sonrasında Trabzonspor'un resmi sitesinden Vatanımızın birliği ve bütünlüğü ile ilgili FETÖ konulu açıklamasını destekliyoruz"
 
"Trabzonspor'un, geç de olsa Fethullah Gülen Terör Örgütü ile ilgili adım atması, resmi sitesinden kınamasını oldukça önemli buluyoruz"
 
"FETÖ'nün organize ettiği sözde şike kumpasının da artık hangi ellerden çıktığını Trabzonspor camiasının anladığını düşünüyoruz"
 
"Bu vesileyle; bundan sonraki süreçte FETÖ'ye karşı birlikte hareket etmeli, FETÖ ürünü davaları reddetmeli ve vatan için çalışmalıyız"
 
"FETÖ ürünü kumpaslar ile Fenerbahçe ve Trabzonspor camiası karşı karşıya getirilmiş; dava öncesindeki barış yerine düşmanlığa bırakmıştır."
 
"FETÖ'nün ne tür bir bela ve terör örgütü olduğu ortaya çıktığına göre; gelin birlik ve beraberlik çatısı altında mücadele edelim."
 
"Kumpas davası öncesinde bilindiği üzere Trabzonspor ve Fenerbahçe camiası birbirine en yakın ve dost camialardı. Yeniden tesis edelim."
 
"Söz konusu vatan olduğunda nasıl bir araya geliyorsak; kişisel kin ve ihtirasları da geride bırakılması bilinmelidir."
 
"Gelin hep birlikte FETÖ ürünü kumpas davalarına topyekün karşı çıkalım. Dostluğu yeniden inşa edelim. Önemle duyurulur."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler