Fatih Terim'den Trabzonspor açıklaması: Ciddi bir fark var

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Trabzonspor açıklaması geldi.

Fatih Terim'den Trabzonspor açıklaması: Ciddi bir fark var

 Karagümrük ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim maçın ardından konuştu. İstatistik anlamında oyunu domine ettiklerini söyleyen Terim, “Ancak domine ettiğin bir maçtan 1-1’le ayrılmak olmaz” dedi. Terim, lider Trabzonspor ile aradaki puan farkı için de, “Ciddi bir puan farkı olduğunu kabul etmek lazım” diye konuştu.

“Ciddi bir puan farkı olduğunu kabul etmek lazım”
Lider Trabzonspor ile arada ciddi bir fark olduğunu söyleyen Fatih Terim, “Az bir puan farkı yok. İstemezdik böyle olmasını ama maalesef oluyor tabii. Kapatmaya çalışacağız bu farkı. Kapanır hepsi. Çünkü daha fazla maç oynuyoruz geçmiş yıllara oranla. Ancak ciddi bir puan farkı olduğunu kabul etmek lazım. Bırakacak halimiz yok. Bizim puan kaybettiğimiz gibi herkes puan kaybedecek. Ama bu durumu kabullenecek halimiz yok. Her takıma saygı duyuyoruz, kapanması için de uğraşacağız” dedi. Daha önce duran toptan çok gol bulmalarına karşın son dönemde bu konuda sıkıntı yaşamalarıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Terim, “Duran toptan çok gol atan takımda da biz hocaydık, atmayanda da biz varız. Burada basit bir kavram vardır, herkes için ölçüler ayrıdır. Ölçüler sınırlı olduğu için, sizin de yapacağınız işler bellidir. Bu büyük ihtimalle, oyuncu tipleriyle ilgili bir durum. Çıkar adam yükselip o topa kafayı vurur, başkası yükselemez vuramaz. Bunların hepsini teknik adamlar çalıştırır. Ama oyuncu karakterleri ve oyuncu tipleri de bunun için önemlidir. Bizim orta sahalarımız, defanslarımız, hücumculardan daha fazla atmıştır belki. Bunun üzerinde duruyoruz. Son yıllarda duran topların ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bazen oyunu bununla çözersiniz. Son dakikada Diagne’nin vurduğu kafada Barış koşusuna devam etse, Caner’den önce boş kaleye atacaktı. Bu durum gerçekleşse bazı maçları çözerdik. Çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler