Fabian Castillo kimdir?

Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Fabian Castillo şimdilerde ne yapmaktadır? Hangi takımlarda forma giymiştir? İşte hakkındaki detaylar ve performansından kesitler...

Fabian Castillo kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen başarılı oyuncu Fabian Andres Castillo Sanchez kimdir? Hangi takımlarda forma giymiştir? Şimdilerde ne yapmaktadır?

FABIAN CASTILLO KİMDİR?

17 Haziran 1992 yılında Kolombiya'nın Santiago de Cali kentinde dünyaya gelen futbolcunun tam adı Fabián Andrés Castillo Sánchez'dir.

1,73 boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanmaktadır.

Futbola doğduğu kentin Deportivo Cali takımında futbola başlayan Castillo, 2011 yılında FC Dallas'a transfer olmuştur. 2017 yılında büyük uğraşlar sonucu Trabzonspor'a 950 bin Euro satın alma opsiyonlu kiralanmış ardından bonservisi alınmıştır.

2018 yılında oyuncu aileci sebeplerden ötürü takımdan ayrılmak istemiş ve 2,2 Milyon Euro bonservis bedelle Meksika'nın Club Tijuana takımında forma giymektedir.

Kariyerinde FC Dallas ile iki kez kupa kazanmıştır.

Kolombiya Milli Takımı ile 3 kez maça çıkmıştır.

Özellikleri: Çalımlarıyla rakiplerin adeta başını döndüren oyuncu, deparlarıyla da dikkat çekmektedir.

Performansından kesitler:

Fabian Castillo kimdir? 

Fabian Castillo kimdir? 

Fabian Castillo kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler