Esteban Yanal'ı çok kızdırmış!

Yaşananlar ortaya çıkıyor

Esteban Yanal'ı çok kızdırmış!
Trabzonspor'un Alanyaspor'a 4-3 mağlup olduğu karşılaşmada Esteban'ın çıkıp genç kaleci Uğurcan'ın ikinci yarıda oynaması akıllarda soru işaretleri doğurmuştu. Teknik direktör Ersun Yanal, Esteban'ın kendini iyi hissetmediği için ikinci yarıya çıkmadığını söylese de yaşananların perde arkası ortaya çıkmaya başladı.

İlk yarının son anlarında dar açıdan basit bir gol yiyen 28 yaşındaki kaleciye soyunma odasında takım arkadaşları tepki gösterdi. Bu tepkiler sonrasında morali bir hayli bozulan Kosta Rikalı eldiven yardımcı antrenöre oynamak istemediğini dile getirdi. Yardımcı antrenör de bu durumu Yanal’a iletti. Tecrübeli teknik adam ise “Bu nasıl profesyonellik. Oynamazsa oynamasın. Uğurcan’a söyle hazırlansın. İkinci yarıda o oynayacak” dedi ve değişikliği gerçekleştirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler