Esteban ve Bongonda'ya forma şansı

Trabzonspor'da Bongonda ve Esteban'a forma şansı doğdu.

Esteban ve Bongonda'ya forma şansı

Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak olan Konyaspor karşılaşmasında kaleci Esteban Alvarado ve yeni transfer Theo Bongonda'ya forma şansı dodu.


Sezonun ilk karşılaşmasında 13 Ağustos Pazar günü saat 20:00'de Şenol Güneş Spor Kompleksi Medicalpark Arena'da oynanacak karşılaşmada geçtiğimiz sezonun son haftası öncesinde 2 maç ceza alan kaptan Onur Recep Kıvrak'ın bu maçta oynayamayacak olması nedeniyle Kosta Rikalı Kaleci Esteban Alvarado'nun forma şansı bulması bekleniyor. 

Ayrıca Slovakya'da yapılan son hazırlık karşılaşmasında sakatlık yaşayarak ameliyat olan ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirlenen Kolombiyalı futbolcu Fabian Castillo'nun yerine ise Deportivo Alaves ile yapılan dostluk maçında 1 gol bir asist yaparak performansı ile beğeni toplayan Belçikalı oyuncu Theo Bongonda'nın forma giymesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler